Publicat pe

9 cele mai noi reguli pentru o lungă perioadă de menținerea culorii pentru păr vopsit

În scopul de a rămâne culoarea părului vopsit pentru mai mult timp luminos și saturate, trebuie să urmați câteva reguli simple:

 

  1. Utilizați numai produse special concepute pentru îngrijirea părul vopsit

 

Оцветителят, chiar și cele mai щадящият, pătrunde în straturile profunde ale firului de par, увреждайки structurii sale.Seria pentru păr vopsit, special concepute pentru îngrijire delicată și de recuperare după un atac chimic. În plus, în componența profesionale șampoane, măști și aparate de aer condiționat include componente active, усилващи rezistenta de pigment, cum de a proteja-l de la eliminare.

 

 

 

  1. Nu uitați de 1-2 ori pe săptămână, face o masca hranitoare pentru par vopsit

 

Pe parul vopsit nevoie de o mai bună recuperare, nutriție și un plus de hidratare. În plus, masca acționează și asupra scalpului și stimulează creșterea sănătoasă a părului noi.

 

  1. Nu uscați părul vopsit cu un jet de aer fierbinte

 

Încercați să utilizați cald sau chiar rece mod de un uscător de păr. Poate fi, acest lucru va duce la o creștere a timpului de uscare la 5-10 minute, dar rezultatul va ajuta pentru a menține frumusețea părului. De asemenea, utilizați термозащитни de fonduri.

 

  1. Utilizați instrumente pentru a salva de culoare între боядисванията

 

De la branduri profesionale există o serie concepute special pentru blonde, brunete si t. n., de Exemplu, șampon revitalizant pentru blonde elimină nedorite жълтеене, conferind nobil de culoare argintie. Sunt oferite, de asemenea, seturi, sampon, balsam și mască pentru menținerea culorii între боядисванията.

 

  1. Culoarea trebuie să fie efectuată în mod frecvent și regulat

Ați văzut, un aspect chic are părul modele pe fotografii în reviste, nu-i așa? Pentru a arata si parul, astfel,necesitatea de a picta, cel puțin, o singură dată, în termen de șase săptămâni. Faptul este că, atunci când te duci tocmai în această perioadă, părul vopsit începe să se estompeze, chiar dacă publicitatea promite contrariul. Iar dacă ați ales portocaliu sau nuanțele de roșu, atunci este nevoie de mai multe ori, pentru a naturale, pigmenți – în fiecare lună. Vă rugăm să rețineți că în curățenie ingrediente șampoane au mai mult de un impact puternic, exact pe culoarea roșie, și el este foarte rapid dizolvate din păr.

 

  1. Spălați capul ar trebui să fie NU mai des decât o dată la două zile

 

Mulți oameni sunt obișnuiți să se spele în fiecare zi, dar acest lucru este complet inutil. Dacă nu puteți renunța la acest obicei, încercați următoarea opțiune – să se spele părul cu apă rece și se aplică pe vârfurile balsam, dar nu sampon. Daca parul tau este rapid омазнява, atunci acesta poate fi timp pentru a lua în considerare schimbarea de sampon, deoarece spălarea zilnică nu au nevoie chiar și cel mai gros și păros. Spălarea capului si parul normal este suficient și în termen de 2-3 zile.

 

  1. Utilizarea изсветляващ șampon înainte de vopsire

 

O zi înainte de colorare a părului nu se spala pe cap. Daca parul tau este gras, atunci vopseaua este absorbit nu numai mult mai bine, dar va rămâne foarte mult timp pe ea. Cei care preferă să se bucure de detergent pentru păr pe bază de silicon, este de dorit să se spele pe cap cu изсветляващ sampon cu 2-3 zile înainte de vopsire.

 

  1. Pentru vopsit sunt contraindicate geluri, spume și spume

 

Cele enumerate instrumente de hair styling fac o culoare mai palidă, mai ales daca e blonda sau portocalie. Прибягвайте la geluri, вакси, муссов numai în cazuri speciale.

 

  1. Tu trebuie să protejeze parul vopsit de la razele solare

 

Mare și soare, deși sună ca un basm pentru cei mai mulți oameni, și anume părul acționează ca este extrem de agresiv de influență externă. Razele solare directe au un impact negativ asupra părul se usucă-l și de a „absorbi” culoarea ei. Purtați pălării, pentru a soare. Foarte de ajutor și de protecție de razele UV, șampoane, măști, uleiuri, spray-uri.